Decorar amb plantes

0
1198

PER A CADA ESPAI, UNA PLANTA

En realitat les plantes només es divideixen en dos grups: les d’interior i les d’exterior. Les d’interior són aquelles d’origen tropical, el que permet que visquin a qualsevol lloc tancat on hi hagi unes condicions mínimes específiques. A continuació us oferim algunes recomanacions sobre quines plantes que hem d’escollir segons l’estança:
 REBEDOR. És el primer que veiem quan entrem en una casa, per tant, la impressió ha de ser excel·lent. Com que sol ser un espai amb corrents d’aire i amb una il·luminació escassa, el millor és posar-hi plantes resistents, com per exemple l’aspidistra o la sansevièria.

 MENJADOR. Està clar que cada casa és un món i, per això, els gustos personals de cadascú són els que decideixen. Però, a grans trets, el que es vol aconseguir és que el menjador fusioni elegància amb alegria i comoditat. Les plantes d’aquesta estança són d’una mida més gran ja que l’espai ho permet. Per altra banda, hem de saber que les flors roses transmeten serenitat, mentre que les vermelles o grogues, moviment i alegria. Les blanques són símbol de grans dosis de lluminositat.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li