De Fortià al repte titànic del Sàhara

0
1508

Albert Carrón, un dels responsables de la botiga Edibikes, va iniciar diumenge l’aventura de l’exigent Titan Desert


Embadalit. Així es quedava Albert Carrón quan seguia per la televisió el desenvolupament de la Titan Desert, la prova ciclista que travessa el Sahara marroquí durant sis dies amb etapes maratonianes i un clima d’allò més exigent. I, és clar, tanta afició va acabar de la manera més evident possible: acostumat a participar en proves de BTT que l’han portat als Monegros o a resseguir la Ruta de les Tres Nacions, l’Albert, natural de Barcelona però resident a la comarca des de fa 20 anys, va decidir que aquest any tocava sobrevolar el Mediterrani i plantar-se a la línia de sortida que va tenir lloc diumenge passat.

“M’he preparat a consciència, fent gimnàs i moltes hores de bici rodejat de pluja o tramuntana, ha estat dur”, explica el ciclista de 46 anys, que correrà representant els colors de la botiga Edibikes que ell mateix encapçala.

El seu objectiu, explica, és finalitzar la prova de 612km i amb inici i final a Maadid “d’una forma decent”, una fita que, per assolir-la, sap que haurà de requerir un gran esforç físic, però també “mental”. “Molta gent hi assisteix amb un equip al darrere, jo en canvi hi vaig sol i hauré de solucionar tots els problemes com pugui” explica el ciclista abans d’afegir que aquesta 12a edició, batejada amb el nom “Una tornada als orígens”, és de les més dures de la història.

Els Pereira triomfen a la Girona Challenge

El de l’Albert Carron no va ser l’únic repte de la família d’Edibikes. En aquest sentit, els germans Pereira, Jaume i Jordi, van participar a la MTB Challenge Girona de dissabte a dilluns, en què van obtenir  la primera posició per equips després de vèncer en la primera i la segona etapa i de quedar segons en la tercera, on es van imposar Víctor Pérez i Adrián Campaña, de Surià Bicis. D’altra banda, el nom de la botiga figuerenca també va lluir amb força a l’Orbea Monegros MTB 2017 de dissabte.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li