Darnius vol la cessió de les cases de la presa del pantà per a colònies infantils

0
510

Generalitat i Ajuntament de Darnius treballen en l’elaboració d’un pla especial de desenvolupament per al pantà que involucri, també, Boadella, Terrades, Maçanet de Cabrenys i Sant Llorenç de la Muga, els municipis de l’àrea d’influència de l’embassament. L’objectiu és dinamitzar l’espai potenciant les activitats nàutiques, els serveis turístics i aconseguir que durant l’hivern es pugui promocionar la presa entre els escolars.
L’alcalde de Darnius, Eduard Payrà, està liderant aquest projecte tot deixant clar que “Darnius és l’anell més proper a la làmina d’aigua però cal la implicació de tots el pobles que formen part del Consorci Salines Bassegoda”. Payrà aposta per demanar la cessió de les cases de la presa de Boadella “per portar-hi colònies de mainada” perquè, segons ell, “seria una bona manera de promocionar la presa entre els escolars que amb els anys recordarien l’estada a la zona”.

la platja de darnius. També com a usuari del pantà, l’alcalde de Darnius assegura que “ara tinc l’oportunitat de dinamitzar un gran espai que ha estat oblidat per la comarca, fins ara, i també per altres administracions que només han venut Costa Brava, sense tenir en compte que a l’interior tenim un territori amb un gran embassament”. Quan es pregunta a Payrà com es vendrà aquest concepte de “platja de Darnius”, ell ho té clar: “venem tranquilitat i oci i en un futur esperem gestionar els tràmits de navegació nosaltres, no pot ser que tinguem la infraestructura nosaltres i que sigui l’ACA qui en tregui el benefici”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li