Darnius estrena Reglament de participació ciutadana

0
1395

També organitza el procés d’informació i reflexió previ a la celebració d’audiències públiques o assemblees de poble, que són les formes d’expressió popular que es preveuen dins dels processos de participació


 

L’Ajuntament de Darnius presentarà dissabte vinent el nou Reglament de participació ciutadana aprovat recentment pel Ple. Considerant que la participació popular vol ser una de les propostes estratègiques i estructurals del consistori, i que volen que vertebri totes les seves actuacions, la proposta -impulsada per la CUP- també ha recollit les aportacions de les entitats perquè pugui ser un document consensuat.

El reglament habilita el Consell de Poble com a òrgan encarregat de coordinar els processos de participació ciutadana, i en garanteix la transparència i la neutralitat. A més, també organitza el procés d’informació i reflexió previ a la celebració d’audiències públiques o assemblees de poble, que són les formes d’expressió popular que es preveuen dins dels processos de participació.

Amb aquesta proposta s’aposta per fer un pas decidit cap a una democràcia participativa, avançant cap a un model en el què sigui el conjunt del poble qui prengui les decisions clau en política municipal.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li