Darnius es querellarà contra els organitzadors de la ‘rave’ al pantà

0
1078

“M’han colat un gol”. Així s’expressava ahir l’alcalde de Darnius, Eduard Payrà, davant la rave que durant quatre dies ha sobreocupat els terrenys del voltant del pantà. Allò que havia de ser un festival per a joves amb tallers, música i altres activitats es va convertir en un autèntic malson tant per al batlle com per al seu equip de govern. Més de 2.000 joves es van aplegar a la zona convocats per l’esdeveniment Inertia Festival 2014. Les seqüències no deixaven indiferent cap curiós que s’acostava a la zona. Alguns veïns lamentaven “la mala imatge que s’està donant del poble”.
Pere Perxés preguntava indignat “com s’ha pogut fer una cosa així d’esquenes al poble?”. Perxés afegia que “aquesta gent estan ocupant uns terrenys de domini públic on segons l’ACA no es pot fer ni càmping ni caravaning”. A tot això, altres veïns també han comentat com era evident i visible el consum de drogues entre els participants a la festa i, fins i tot, un altre testimoni, Joan Reina, es posava les mans al cap veient “les barbacoes funcionant a tota marxa sota les alzines”. La rave ha generat múltiples comentaris i crítiques en molts aspectes. Molts deien la seva i fins i tot Pere Perxés com a darniuenc afegia que “no és possible que per fer una revetlla al poble et posin dificultats i et facin plegar a les dues i per això no es digui res”.

eduard payrà. L’alcalde de Darnius no donava crèdit a allò que estava passant dins el seu terme municipal i ahir mateix anunciava a HORA NOVA que “emprendrem mesures legals contra aquesta gent i demà quan pleguin els convocarem a una reunió a l’Ajuntament”. Payrà afegia que estava molt espantat perquè “aquestes persones s’han fet amos i senyors d’uns terrenys que no els pertocaven”. Es temia alguna desgràcia i només es comptaven les hores perquè acabés l’esdeveniment.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li