Dansa de les aules al gran teatre

0
1561

Prop de 200 alumnes de l’Alt Empordà representen el 30 d’abril l’espectacle ‘Som el que som’ al Teatre el Jardí


 

Tots Dansen arriba a la setena edició i un total de 200 alumnes de l’Alt Empordà participen en el projecte, que vol apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània en horari lectiu a les aules de secundària a partir de coreografies creades especialment per a l’ocasió. El 30 d’abril, Tots Dansen culminarà amb l’espectacle «Som el que som», compost per les coreografies d’Inés Boza, al Teatre Municipal el Jardí de Figueres. Es faran dues funcions: una al matí per a estudiants i una altra al vespre oberta al públic i gratuïta (20.30 h). En aquesta obra, hi participen estudiants de l’Institut Alexandre Deulofeu i l’Institut Ramon Muntaner de Figueres, així com l’Institut Illa de Rodes de Roses.

DES DELS CENTRES EDUCATIUS. L’activitat inclou diverses sessions de formació per al professorat implicat, treball a l’aula amb el suport d’un formador, ballarí o coreògraf local, un assaig general amb el coreògraf professional a mig procés de creació i la funció final.

LA INICIATIVA. Tots Dansen està organitzat per la Xarxa Transversal, el Mercat de les Flors i l’Ajuntament de Figueres. L’associació de dansa Agitart coordina el projecte a l’Alt Empordà. Es tracta d’una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, dirigida a estudiants de 1r a 4t d’ESO i 1r de batxillerat de diversos municipis catalans. L’actual edició de Tots Dansen tindrà lloc a nou teatres de nou municipis membres de la Xarxa Transversal.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li