Daniel Ruiz, nou president local del Partit Popular

0
698

L’acompanyaran l’empresari Aleix Morillas com a secretari local; Joel Martínez, estudiant de Dret; Amanda el Koubhi, estudiant de Ciències Polítiques, i Marina Sánchez, professional del sector de l’hostaleria


La Junta Directiva del PP de Girona ha designat la nova Junta Local de Figueres i la representant a Castelló d’Empúries. La formació ha escollit el figuerenc Daniel Ruiz com a president local, amb vint-i-dos anys i ja finalitzant els seus estudis de Dret a la Universitat de Girona; també és president Provincial de NNGG i vicesecretari territorial del PP Girona. En les darreres eleccions generals, va acompanyar com a número dos al Senat la presidenta provincial, Maria Àngels Olmedo. I va ser membre de la candidatura del partit a les darreres municipals de Figueres. L’acompanyaran l’empresari Aleix Morillas com a secretari local; Joel Martínez, estudiant de Dret; Amanda el Koubhi, estudiant de Ciències Polítiques, i Marina Sánchez, professional del sector de l’hostaleria. De la mateixa manera, es mantindran veterans del partit, com Fernando del Olmo, Carme Vicens i Xavier Ubach. El nou president local ha destacat que «la ciutat de Figueres necessita persones que aturin urgentment la situació de degradació i decadència en la qual es troba».

Pel que fa a Castelló d’Empúries, Míriam Montero ha estat escollida representant de la formació local. Montero va ser regidora durant l’anterior legislatura i actualment és membre de l’executiva provincial. Sobre l’elecció, ha detallat que «Castelló i Empuriabrava han de tornar a trobar el lloc que els correspon a la comarca.».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li