Cusí i Dávila destaquen a la prova de marató de Montblanc

0
1197

Tant Cusí com Dávila van estar acompanyats per dos atletes empordanesos més: l’Albert Cusí, que va acabar la mateixa prova de l’OCC en el lloc 139 de la general, i Xavier Riera, que va ser 160è de la general


L’edició d’enguany de les proves de trail de Montblanc han tingut un destacat rerefons alt-empordanès. En concret, aquest toc local s’ha fet evident a la prova de la marató, l’OCC (55 km), on van participar la llançanenca Aina Cusí i l’atleta veneçolà establert a Figueres, Samuel Dávila.

Cusí, que afrontava la seva primera participació en aquesta cita històrica del trail, va acabar la cursa amb una meritòria quinzena posició de la seva categoria, a més d’esdevenir la tercera atleta espanyola amb la millor classificació. En la classificació general, Cusí va entrar a meta en el lloc 108, després d’aturar el cronòmetre en un temps de 6 hores, 56 minuts i 43 segons.

D’altra banda, Dávila també va acabar el recorregut en la quinzena posició —tant de la seva categoria com de la general—, amb un temps de 5 hores, 41 minuts i 59 segons, més de 7 minuts per sota que el registre de fa tres anys.

Tant Cusí com Dávila van estar acompanyats per dos atletes empordanesos més: l’Albert Cusí, que va acabar la mateixa prova de l’OCC en el lloc 139 de la general (7 hores, 21 minuts i 47 segons), i Xavier Riera, que va ser 160è de la general, amb un temps de 7 hores, 34 minuts i 15 segons.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li