Cultura i lleure entren en fase de ‘stand-by’

0
1101

El tancament forçat de teatres, museus, cinemes exposicions i centres cívics per coronavirus obliga a cancel·lar i ajornar tota la programació


El temps ens dirĂ  si les mesures que s’han pres per pal·liar l’extensiĂł del Covid-19 han estat justes, excessives o insuficients. En l’àmbit cultural, el dijous dia 12 es van començar a confirmar les primeres modificacions. Des del MUME anunciaven la cancel·laciĂł de la presentaciĂł del llibre Una veu a l’exili, i Roses avisava de la suspensiĂł de la programaciĂł del cap de setmana de tot el Març de Paraules. L’endemĂ  es van començar a aplicar les primeres restriccions. D’entrada s’informava que teatres, locals d’oci i museus obririen amb un aforament d’un terç de la seva capacitat, i es prohibia qualsevol acte que superĂ©s la concentraciĂł de 1.000 persones. El mateix dia les entitats feien comunicats actualitzant les informacions de tan sols feia unes hores, anunciant el tancament de portes; teatres, museus, cinemes exposicions i centres cĂ­vics de la comarca romandran tancats fins a nova ordre.

Alguns espectacles ja han anunciat la nova data, com el concert de Criatures, previst ara pel 6 de juny, a les 21 h, a l’Auditori Caputxins. D’altres quedaran, lamentablement, cancel·lats. Quan s’acabi el confinament tindrem molta cultura per gaudir. Benvinguda.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li