Cs vol impulsar un programa de creació d’eixos comercials als barris de la ciutat

0
1428

«Estem parlant que els barris de la zona oest, Horta d’en Capellera, Juncària i Parc Bosc, la Marca de l’Ham… puguin també remodelar les seves zones verdes, generar espais de vida quotidiana i disposar dels mateixos serveis i possibilitats dels quals ara gaudeixen altres zones que són més atractives comercialment», diu el portaveu Amelló.


 

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha anunciat que la formació taronja impulsarà un programa de desenvolupament comercial estratègic per als barris de la ciutat. L’objectiu: reactivar-los econòmicament i «que tornin a ser zones d’activitat, comerç i vida diària». A més, segons el mateix Amelló, això també servirà per «fer atractives altres zones de la ciutat que permanentment han estat oblidades pels diferents governs».

El regidor recorda que hi ha «nombroses iniciatives públiques que poden realitzar-se i que només requereixen autèntica voluntat política». I posa com a exemples idear un programa de subvencions a negocis incipients, fomentar una estratègia de recuperació de comerços o permetre la reducció de l’IBI a qui destini locals per a lloguer comercial.

«Estem parlant que els barris de la zona oest, Horta d’en Capellera, Juncària i Parc Bosc, la Marca de l’Ham… puguin també remodelar les seves zones verdes, generar espais de vida quotidiana i disposar dels mateixos serveis i possibilitats dels quals ara gaudeixen altres zones que són més atractives comercialment», puntualitza Amelló.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li