Cs vol demanar que es construeixi una biblioteca pública a Vilafant

0
1282

«Som el darrer poble de Catalunya de més de 5.000 habitants que no disposa de biblioteca», lamenta la regidora Rebeca López


La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Vilafant, Rebeca López, té previst presentar una moció al proper ple per sol·licitar al govern que comenci els tràmits per construir una biblioteca. «Som el darrer poble de Catalunya de més de 5.000 habitants que no disposa de biblioteca», lamenta la regidora, que afegeix: «No s’ha mogut un dit i en canvi llocs com Dosrius, que estaven com nosaltres, ja tenen la subvenció».

Durant la campanya electoral els taronges ja van avançar que «un dels principals cavalls de batalla» del partit seria aconseguir la biblioteca abans del 2023. Creuen que és un equipament bàsic que s’hauria de construir prop de l’institut («per ser la localització que més facilitarà als joves disposar d’un punt d’estudi, trobada i formació»). López avança que hauria de ser «el model estàndard del mapa de lectura pública», així que hauria de tenir un espai d’almenys 787 m2, un fons de 13.808 llibres, un horari d’obertura de 30 hores setmanals, un bibliotecari i tres tècnics auxiliars.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li