Cs exigeix actuacions contra el frau elèctric i demana dues auditories, una de financera

0
1279

El portaveu Héctor Amelló va assegurar que s’estaven produint talls «de fins a tres hores» i que hi havia veïns que «no podien refrigerar medicaments o connectar aparells d’aire»


El portaveu de Cs a Figueres, Héctor Amelló, va presentar divendres una instància exigint al govern municipal que actuï «contra el frau elèctric a la zona oest immediatament». La petició es va fer en plena onada de calor. Amelló va assegurar que s’estaven produint talls «de fins a tres hores» i que hi havia veïns que «no podien refrigerar medicaments o connectar aparells d’aire».

Ciutadans va sol·licitar l’activació immediata dels plans per detectar el frau elèctric a la zona oest i que «es demani a l’empresa subministradora que actuï contra aquests casos». També que s’insti el Govern a complir la resolució del Parlament, presentada per Cs, per impulsar mesures contra el frau elèctric i el cultiu de marihuana i el tràfic de drogues.

AUDITORIA. En un altre àmbit, el grup municipal ha registrat una moció perquè es debati en el pròxim ple demanant una auditoria financera i una auditoria sobre el compliment de la legalitat dels darrers 4 anys de govern. Els documents haurien d’estar enllestits el desembre d’aquest 2019. Es demana que totes dues auditories s’encomanin a una comissió tècnica nomenada pel ple i que estigui formada per funcionaris i membres dels grups municipals. Els resultats de les auditories hauran d’estar disponibles al web de l’Ajuntament i l’abast de tots els ciutadans.

Héctor Amelló creu que la realització de les auditories és un tema «urgent després de saber-se que l’Audiència Nacional està investigant uns treballs a la piscina de Figueres com a part de la trama del 3%».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li