Creiem en Figueres, creiem en M. Àngels

0
1461

Posem fi a un mandat molt complicat. Diuen que la memòria del votant Ă©s curta, però convĂ© recordar totes les vicissituds d’aquest mandat: quan els socialistes els varen fer fora del govern, quan van plegar el Sr. Toro i la Sra. Galimany, quan l’alcaldessa, la Sra. Felip, es debatia entre dimitir o no, la darrera substituciĂł del Sr. Masquef, el retorn del Sr. Toro… Totes aquestes coses han afectat al desenvolupament normal de la ciutat. Deien que no ho farien, però es van perdre moltes oportunitats, es van deixar d’aprovar algunes propostes interessants i necessĂ ries, el govern local ha naufragat durant la major part del mandat. En mig de tots aquests enrenous, nosaltres sempre hem intentat treure algun rèdit per al bĂ© dels figuerencs, i en molts casos ho hem aconseguit.

Ara toquen eleccions. I s’hi presenten deu candidatures. Això fa pensar que hi haurà una gran fragmentació en el futur consistori. Però entre tot el ventall d’opcions, cal apostar per la nostra candidatura. El nostre lema de campanya és «Creiem en Figueres» perquè creiem que la ciutat es mereix un govern millor, perquè creiem que la ciutat pot sortir de l’atzucac en què ens han posat els governs de Convergència, perquè creiem que la ciutat conté tot el necessari per reeixir i tenir un futur digne. Us demano ara que creieu en mi, en M. Àngels Olmedo. Perquè tinc experiència, perquè he demostrat la meva capacitat de treball, perquè porto un excel·lent programa, perquè tinc un gran equip, perquè no us defraudaré.

Nosaltres hem demostrat sempre que posem els interessos dels figuerencs per damunt de les nostres conveniències, quan d’altres es barallaven per les cadiretes. Nosaltres no hem tingut por de donar suport a aquelles propostes que ens semblaven beneficioses per a Figueres, encara que això ens perjudiqués la imatge. Nosaltres hem seguit pensant en la ciutat i treballant per ella mentre els altres es tiraven els plats pel cap. Infatigables. Coherents. Compromesos.

Altres han passat pel govern i no han fet res del que ara prometen fer. Per què no ho van fer quan podien? Potser no hi creien, llavors? Altres s’han enrocat en el no a tot, mentre no rebutjaven unes cadiretes a canvi d’unes engrunes. Altres s’han amagat en l’abstenció per no mullar-se mai. El que li cal a Figueres és gent treballadora i compromesa, que pensi tothora en la ciutat. Nosaltres sabem escoltar els ciutadans, ho hem demostrat sempre. I aquesta nostra sensibilitat és ben transversal.

Recordeu, doncs, tot el que ha estat el mandat que acaba. Recordeu qui us ha fallat i qui us ha defensat sempre. Animo tots els ciutadans de Figueres a fer-me confiança per un següent mandat. Allà seguiré amb la mateixa actitud defensant la Figueres que tots pensem que pot ser. I ho faré amb tota la força que em donin els vostres vots. Moltes gràcies.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li