Creen les Jornades Culturals i de Lleure, a Vilajuïga

0
707

Tal com detallen fons del consistori, durant aquests dies es podrà veure l’exposició «Rahola Foto 2019» de la Diputació de Girona, que es podrà visitar a la sala d’actes del centre cívic de les 19 a les 21 h


L’Ajuntament de Vilajuïga i diverses entitats del municipi han creat les Jornades Culturals i de Lleure, que tindran lloc entre el 14 i el 25 d’agost en diversos punts del poble. Tal com detallen fons del consistori, durant aquests dies es podrà veure l’exposició «Rahola Foto 2019» de la Diputació de Girona, que es podrà visitar a la sala d’actes del centre cívic de les 19 a les 21 h.

FIL CONDUCTOR. A banda de l’exposició, que serà el fil conductor d’aquestes jornades i que marcarà l’inici i el final, s’han programat activitats diverses per part de les associacions, com per exemple una bicicletada nocturna, un contecontes al castell de Quermançó, una quina a la fresca i un sopar popular, entre altres activitats.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilajuïga, Roser Ripoll, destaca que aquestes jornades «pretenen crear un espai de convivència on es pugui compartir, gaudir i fer poble amb els veïns i les veïnes de Vilajuïga. És una oportunitat més, ara que ja ha passat la festa major, perquè la gent aprofiti el bon temps per sortir al carrer i participar d’activitats ben diverses». Durant les jornades també tindrà lloc la festa de l’escuma i el correfoc que es van haver d’ajornar per la pluja durant la celebració de la festa major. Aquests se celebraran el dissabte 24 d’agost. L’endemà, es donaran per finalitzades les activitats amb un concert de cloenda realitzat per alumnes de música del poble.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li