Creen la taula contra els maltractaments a gent gran

0
1280

L’objectiu d’aquest espai de treball de l’àrea de Benestar Social del Consell és millorar la intervenció sobre aquesta realitat


 

El Consell Comarcal impulsa la taula de maltractaments contra les persones grans, que va celebrar la primera trobada el passat 7 de febrer. L’objectiu d’aquest espai de treball de l’àrea de Benestar Social del Consell és millorar la intervenció sobre aquesta realitat.

Es vol avançar en prevenció, detecció i abordatge de maltractaments a les persones grans, reforçant el treball en xarxa entre tots els agents de la comarca implicats.

En la trobada hi van participar les àrees bàsiques de salut de Bàscara, Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Figueres, el Grup d’Atenció a la Víctima i l’Oficina de Relacions amb la Comunitat, dels Mossos d’Esquadra, la Fundació Salut Empordà, el Centre Sociosanitari Bernat Jaume, la residència Els Arcs de Figueres, la residència Pi i Sunyer de Roses, el Servei de Teleassistència de Dipsalut, ARTRIS, Accent Social, la Fundació Tutelar de l’Empordà, Creu Roja de Figueres, l’Associació de Malalts d’Alzheimer de Figueres i Càritas.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li