Costa Brava Centre redactarà el pla comercial del nucli antic

0
773

La cooperativa dedicada a l’àmbit turístic i a la promoció econòmica tindrà el document enllestit a finals d’any


 

L’Escala ha començat a elaborar una pla de dinamització comercial del nucli antic que estarà a punt cap a finals d’any. La iniciativa es va presentar la setmana passada a la sala d’actes municipal amb la presència del sector. La cooperativa Costa Brava Centre, amb un reconegut bagatge en l’àmbit turístic i de promoció econòmica, s’encarrega de la redacció del projecte.

Des de fa unes setmanes ja s’han començat a fer entrevistes a comerciants per fer una diagnosi de quin és el punt de sortida i començar a recollir propostes de millora. També està previst enquestar els usuaris durant diferents èpoques de l’any, entre altres accions. Aquesta acció forma part del Pla de barris i està dotada amb 130.000 euros, que van a càrrec de Ajuntament i Generalitat.

La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Marta Rodeja, va remarcar l’objectiu de dinamitzar el nucli antic i posar en valor el comerç, així com enfortir l’associacionisme comercial. Al setembre es preveu tenir una proposició d’accions inicial, que estaria oberta a revisions fins arribar al consens amb el sector comercial. L’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, va dir que «la participació del sector és vital per tal que en surti una eina positiva i assumida per tothom de cara als pròxims anys».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li