Cospedal, al castell de Sant Ferran

0
855

Durant l’acte, la ministra de Defensa va dir que Catalunya tĂ© un paper “fonamental en la defensa de la frontera nord-oriental i en la frontera amb aigua, que Ă©s el Mediterrani”


 

La ministra de Defensa, M. Dolores de Cospedal, va ser divendres a Figueres, on va visitar el castell de Sant Ferran. L’encarregat de fer-li d’amfitrió per la fortalesa va ser el director del Consorci del Castell de Sant Ferran, Carlos Díaz Capmany.

Durant l’acte, la ministra de Defensa va aprofitar per referir-se al “paper històric de Catalunya en matèria de defensa en el marc de l’Estat espanyol”. Va afegir que Catalunya té un paper “fonamental en la defensa de la frontera nord-oriental i en la frontera amb aigua, que és el Mediterrani”.

La visita de la ministra de Defensa es produeix en el marc de l’aplicació de l’article 155 i dins la precampanya de les eleccions catalanes del 21 de desembre. Precisament, Cospedal va aprofitar l’estada per les comarques gironines per participar en un acte del PP per Girona i donar suport a la cap de llista, M. Àngels Olmedo.

Durant el recorregut de la ministra per Sant Ferran no es va veure cap representant de l’Ajuntament ni de la Generalitat, que també formen part del consorci, igual que el Ministeri de Defensa, propietari del castell.

La ministra també va desmentir la dirigent d’ERC, Marta Rovira, sobre amenaces de violència extrema si es declarava la DUI. Cospedal va dir que tot era fals.

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz