Convoquen la Beca d’investigació Montserrat Minobis

0
727

Tindrà una dotació de 5.000 euros i es poden presentar treballs de recerca sobre programes i productes de contingut feminista


L’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’ajuntament de Figueres impulsen la Beca d’investigació en comunicació audiovisual Montserrat Minobis, amb l’objectiu de promoure i difondre un treball de recerca sobre programes i productes de contingut feminista emesos en qualsevol format audiovisual per a millorar-ne el coneixement i fer-ne divulgació. Tindrà una dotació econòmica de 5.000 euros i s’hi poden presentar mitjans d’àmbit local i comarcal realitzats entre la temporada 2020-2021.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha destacat durant la presentació de la beca la importància que «des de les administracions posem en valor els referents femenins que durant tants anys han estat invisibilitats. Montserrat Minobis va ser una figuerenca referent per totes les noies que volen fer el seu camí en el periodisme, i ara podran comptar amb l’impuls d’aquesta beca per seguir endavant amb el seu projecte».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li