Convoquen la 21a Beca Artística Internacional de Primavera

0
816

En funció de la disponibilitat i del projecte, el taller de la persona premiada serà o bé la Casa del Gavià, a l’Escala, o bé al Castell Carolingi de Sant Martí


 

L’Ajuntament de l’Escala ha presentat les bases de la XXI Beca Artística de Primavera, una beca d’àmbit internacional i adreçada als creadors del món de les arts plàstiques.

Descripció de l’estada. L’estada té una durada de quatre mesos, de l’1 d’abril al 30 de juny del 2019, a la Casa Forestal de Sant Martí d’Empúries. En funció de la disponibilitat i del projecte, el taller de la persona premiada serà o bé la Casa del Gavià, a l’Escala, o bé al Castell Carolingi de Sant Martí.

PER A ARTISTES D’ARTS PLÀSTIQUES. Pot sol·licitar la beca qualsevol professional, amb una trajectòria artística refermada en el món de la pintura, l’escultura o les parts plàstiques, que pugui comprometre’s a restar al municipi durant l’estada de quatre mesos. La convocatòria està oberta a artistes de totes les nacionalitats i la temàtica és lliure.

EXPOSICIÓ I ACTIVITATS. Un dels requisits és exposar el projecte realitzar al municipi per tal de compartir i divulgar l’obra. El treball es mostrarà la primera quinzena de juliol a la casa del Gavià i la segona quinzena, a l’espai expositiu del Castell Carolingi. A més, durant l’estada es programaran activitats per apropar el treball de l’artista amb la gent del municipi i els infants de les escoles.

TERMINIS I AJUTS. El consistori concedeix al guanyador o guanyadora un ajut a la creació de 2.500 euros i se li oferirà una placa commemorativa, a part de suport en el transport i trasllat de l’artista. El termini de presentació de les candidatures és el dia 1 de febrer del 2019. Cal enviar la sol·licitud per correu electrònic a l’Ajuntament de l’Escala, a l’adreça becaprimavera@lescala.cat. Les bases i les condicions estan disponibles a la pàgina web del municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li