Conviure amb Capacitats és un èxit

0
2187

Durant el cap de setmana s’han recaptat 770€, que s’han destinat a l’Associació d’Afectats per Cremades de Catalunya, Kreamics


Més de 150 persones han assistit a la primera edició de les jornades Conviure amb Capacitats, que s’han celebrat al llarg d’aquest cap de setmana al càmping Bassegoda Park d’Albanyà. Les diferents ponències, tallers i activitats que han tingut lloc durant el cap de setmana han posat de manifest que totes les persones són capaces de portar a terme allò que es proposen a la vida, malgrat pateixin algun tipus de discapacitat.

VALORACIÓ POSITIVA. “Han sigut unes jornades de molta qualitat, tant per les ponències i tallers com per les experiències que s’han viscut durant dos dies”, explica Esteve Guerra, gerent del Bassegoda Park, que afegeix que els assistents “han pogut interactuar amb gent que passa per situacions similars a les seves, han pogut compartir experiències”. En aquest sentit, Guerra destaca que “tothom ha marxat encantat. La gent ha fet molts amics i hi ha hagut un gran sentiment de gratitud per part de tots els que han vingut a les jornades”.Els assistents han puntuat amb un 4,8, sobre 5, la valoració global de Conviure amb Capacitats, i amb un 4,5, també sobre 5, les ponències que hi han tingut lloc. El 100% de les persones que s’han acostat al Bassegoda Park aquest cap de setmana han assenyalat que repetiran l’assistència en la segona edició.

BENEFICI SOLIDARI. Durant el cap de setmana s’han recaptat 770€, que s’han destinat a l’Associació d’Afectats per Cremades de Catalunya, Kreamics. Concretament, 620€ corresponen al 20% de la recaptació total d’allotjament al càmping, mentre que els 150€ restants provenen del dinar popular del restaurant Agumas.

Mar Casas, ponent i una de les organitzadores de Conviure amb Capacitats, assegura que “han estat unes jornades realment intenses i profitoses. Hem pogut conèixer a fons la magnífica tasta que realitzen moltes entitats d’ajuda al (dis)capacitat, trencar tòpics i parlar clar, i també hem tingut l’oportunitat de conèixer persones amb unes històries de superació fantàstiques. S’ha creat un clima de germanor molt bonic des del primer moment. Esperem repetir l’experiència l’any vinent, i que n’hi hagi més i millor. Estic convençuda que això ha estat tan sols un inici”.

A banda de les activitats, van habilitar un espai-mercat perquè les entitats i associacions assistents poguessin oferir els seus productes o serveis, així com difondre la seva tasca. Hi han participat entitats com ara: Altem, Anna Vives, ATCAT, El Dofí, Els contes de l’Ona, Fundació Itinerarium, Fundación Abracadabra, GERD, Kreamics, Mifas, Tots hi som o Tramuntanets, entre d’altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li