Conveni per reforçar la càtedra d’arqueologia de Roses

0
770

S’establiran activitats conjuntes amb l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya


 

La Càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni Arqueològic de la Universitat de Girona i l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya acaben de signar un conveni de col·laboració en activitats del món de l’arqueologia i la conservació del patrimoni arqueològic.

Així, l’Escola de Conservació i Restauració participarà en les diferents activitats desenvolupades des de la Càtedra, com en el Curs Internacional d’Arqueologia-Ciutadella de Roses i a partir de la campanya de 2019 incorporarà alumnes de l’Escola de Conservació i Restauració, que realitzaran pràctiques de consolidació d’estructures, en paral·lel als propis treballs d’excavació desenvolupats durant el curs.

Aquesta participació permetrà enriquir el Curs, ja que fomentarà un apropament de les dues disciplines (arqueologia i conservació-restauració) i un intercanvi d’experiències. Al mateix temps alguns dels materials recuperats durant les excavacions serviran com a pràctiques de conservació i restauració pels estudiants de l’Escola. Membres de l’Escola també participaran en altres activitats organitzades des de la Càtedra, com seminaris, conferències o publicacions.

El Dr. Marcel Pujol, professor de l’Escola, s’incorporarà al Consell Assessor de la Càtedra.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li