Conveni entre l’Ajuntament i la promotora del Mas Isaac

0
1154

La proposta es va aprovar en el ple del passat 11 d’abril amb els vots a favor de l’equip de govern però amb els vots en contra de l’oposició del PDeCAT


 

El conveni entre l’Ajuntament de Palau-saverdera i l’empresa Mas Isaac Properties, SL permetrà desencallar diverses qüestions urbanístiques relacionades amb el sector del Mas Isaac. La proposta es va aprovar en el ple del passat 11 d’abril amb els vots a favor de l’equip de govern però amb els vots en contra de l’oposició del PDeCAT. Dies després, el passat 15 d’abril, es va signar el conveni.

L’acord, ja rubricat, té diversos punts. Un d’aquests fa que l’Ajuntament demani a Xaloc que reverteixi l’adjudicació de dues finques que s’havien embargat per impagament d’impostos (IBI i impost de construccions i obres) i també perquè l’entitat no s’havia fet càrrec de l’asfaltatge de carrers d’aquesta urbanització i altres obres pendents. Com a contrapartida a recuperar la titularitat de les finques afectades, la promotora es compromet a pagar la quantitat de 143.349 euros. Aquests diners ja s’han fet efectius, segons informa l’Ajuntament i corresponen a l’import ajustat per l’asfaltatge de carrers que havia quedat pendent i pels impostos que es devien.

D’altra banda, la promotora també es farà càrrec de pagar la totalitat de les obres d’urbanització del carrer França, que fins ara anaven a mitges entre l’Ajuntament i la promotora. A canvi, l’Ajuntament assumirà les obres pendents del Pla parcial 6 (voreres de les zones verdes i escales centrals). Finalment, amb el desenvolupament del sector PP8 (a l’esquerra de l’avinguda Catalunya, per sota de les pistes de pàdel), la promotora es farà càrrec del cost del tercer carril a la GI-610. També assumirà la millora del primer tram de l’avinguda Catalunya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li