Conte de Nadal

0
1268

I seguim amb els contes de Nadal que us proposem des de Projecte LOLA. Ara és el torn d’en Tom , de 8 anys i la seva filla, Clara, de 5 anys. Vivien en una xabola, descuidats i atemorits pels crits continus del seu propietari, un senyor gran que mai els va mostrar ni una mica d’afecte. En Tom i la Clara no sabien com era una carícia, unes paraules dolces… Mai havien sentit l’amor d’una persona perquè portaven tota la seva vida sotmesos al maltractament del seu propietari.

Un dia, aquest senyor es va cansar d’aquests pobres animalons i es va dirigir a l’establiment d’una de les membres de LOLA Animal, amb la ferma decisió de desfer-se’n. Aquell mateix dia va deixar en Tom i la Clara allà, sense cap mena de remordiment —com qui es desfà d’un moble vell. Ni tan sols es va acomiadar d’ells! Aquest pare i la seva filla no ho sabien, però aquell dia era l’inici del camí cap a una vida millor. Actualment, en Tom i la Clara viuen amb una família fantàstica i comparteixen la seva vida amb altres animals i nens, en una casa amb un jardí immens. Però el més important és que per fi han conegut l’amor i el respecte!

La tercera història és la nostra estimada Maia, una mare que encara espera una oportunitat a la seva vida. És una gossa de mida gran, mare dels nou cadells que van ser adoptats en temps rècord gràcies a l’esforç i la dedicació dels membres de Projecte LOLA. Us en recordeu? La Maia va viure tota la seva vida de forma salvatge, en una masia de poble a l’Empordà sense tenir gairebé cap contacte amb les persones. Només es feia amb altres gossos.

Ara la Maia està en una casa d’acollida especialitzada en casos especials com el seu i ha fet grans progressos: comparteix espai amb altres gossos, gats i, fins i tot, amb nens i adults. Tot i que encara és molt poruga amb la gent a causa del seu passat, cada dia fa un pas endavant i mostra la seva veritable personalitat, una gossa afectuosa i bona amb un únic desig: tenir una família per omplir-la d’amor i alegria. Vols donar-li tu? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem!

Aquestes històries reals, que només són un petit tast del que hem fet aquest 2021, no són possibles sense la vostra ajuda. Així doncs, un milió de gràcies a tots vosaltres, però si voleu fer un pas més, uniu forces fent-vos sòcies de Projecte LOLA. Tot l’equip us desitgem unes bones festes!

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li