Construeixen una escala central al Mas Isach de Palau-saverdera

0
683

L’Ajuntament finançarà bona part d’aquesta actuació amb els 127.542,32 € que va pagar l’empresa Mas Isaac Properties SL, en compliment del conveni signat el 2019


Les obres per construir una escala central a la part alta del sector del Mas Isach de Palau-saverdera segueixen el seu curs. També s’està actuant en l’acabament de les voreres de les zones verdes de la urbanització. Les màquines van començar a treballar per crear l’escala central que unirà el carrer Dinamarca amb el carrer Anglaterra i, properament, es faran també les voreres que corresponen a les zones verdes de la urbanització, que són propietat de l’Ajuntament.

Aquestes actuacions formen part del projecte constructiu de l’adequació de la urbanització de Mas Isaac, que es va aprovar definitivament el 25 de novembre i que es va adjudicar posteriorment a l’empresa Serveis Constructius Mieres SLU per 133.436,49 €. L’Ajuntament finançarà bona part d’aquesta actuació amb els 127.542,32 € que va pagar l’empresa Mas Isaac Properties SL, en compliment del conveni signat el 2019. L’import restant es pagarà amb càrrec al pressupost municipal del 2022. D’altra banda, la promotora també es farà càrrec de la construcció del tercer carril d’accés a la urbanització.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li