Consells per lluir uns ulls radiants

0
543

Sempre s’ha dit que l’expressió del rostre depèn molt dels ulls. És important saber que no és suficient maquillar els ulls perquè siguin meravellosos, plens d’esplendor, d’encant natural i d’expressió. Per aconseguir-ho convé saber algunes cures i trucs imprescindibles. Descobreix-los i en podràs observar els resultats!

● Consulta un especialista tan bon punt percebis la mínima dificultat visual. Si has de dur ulleres, pensa que hi ha una gran varietat de models per escollir. A més a més, ara les ulleres són un complement de moda.
● Evita cansar els ulls. Les lectures excessives, el fum i el contrast de llum i ombra són elements que produeixen un estat de fatiga general que es reflecteix en els ulls.
● Ingereix aliments rics en vitamina A. Podràs lluir un iris radiant.
● El cansament i el poc descans et poden provocar les temudes ulleres, però hi ha molts productes cosmètics al mercat que t’ajudaran a dissimular-les.

Anota aquestes receptes de bellesa natural per aconseguir que els teus ulls tinguin un bon aspecte:

1. CREMA D’ALVOCAT PER AL CONTORN D’ULLS
Ingredients: 5 gotes d’oli d’ametlles, 3 talls d’alvocat.
Com aplicar-la: Barreja l’oli d’ametlles amb l’alvocat i aplica’t la preparació suaument al voltant dels ulls. Deixa-ho actuar durant cinc minuts i després retira-ho amb aigua fresca.
 
MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li