Condemnen a 9 anys de presó un empordanès per abusos

0
1073

La víctima era la fillastra de l’acusat, que va patir delictes sexuals durant vuit anys i sent menor d’edat


 

L’Audiència de Girona ha condemnat a 9 anys de presó un empordanès que va abusar sexualment de la seva fillastra durant vuit anys. Segons la sentència, el processat, Serafín Bassons, feia tocaments i violava la menor “de manera intermitent i continuada” aprofitant els moments en què es quedava sol amb ella.

Els abusos van començar el 1998, quan la víctima tenia només 7 anys, i es van allargar fins que ja era una adolescent i estava a punt de complir els 16 anys. A l’hora de condemnar Bassons, el tribunal dóna plena credibilitat al relat de la fillastra. El qualifica de “contundent i impactant” perquè, com recull la sentència, quan el tribunal li va demanar quantes vegades el seu padrastre havia abusat d’ella, la seva resposta no va poder ser més gràfica: “De la mateixa manera que no recorda quants cops va menjar espaguetis de petita”, tampoc no pot recordar quants cops van abusar d’ella durant anys. L’Audiència, a més de condemnar-lo per un delicte continuat d’abusos sexuals amb l’agreujant de parentiu, el tribunal obliga Bassons a indemnitzar la fillastra amb 30.000 euros.

La víctima no va denunciar els fets fins després de 9 anys. Va ser el 2015, anys quan ja feia temps que l’acusat i la seva mare havien trencat el matrimoni i Bassons ja no vivia amb ells. La parella s’havia separat el 2008.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li