Concerts vora el claustre

0
1177

El Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec presenta vuit propostes musicals de l’1 de juny al 18 d’agost


 

Els darrers anys, han aflorat nombrosos festivals d’estiu a la comarca. Alguns, però, venen de lluny, com el Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada, dirigit per Abigaïl Prat, que arriba enguany a la 24a edició amb vuit propostes musicals gratuïtes.

Coincidint amb la Fira Medieval Na Mercadera, primer concert, l’1 de juny, serà de Locus Desperatus, que fusionen la reconstrucció de la música medieval, del segle XVI, amb textos de Carles Fages de Climent i dansa contemporània. Després d’aquesta inauguració, tindrà lloc l’actuació de Tokaji Quartet, que reinterpretaran en acústic autors com Cohen, Bowie o Radiohead el 7 de juliol. Per la seva banda, Les Anxovetes, el grup d’havaneres cantat íntegrament per dones amb la companyia d’un contrabaix i una guitarra, pujaran dalt l’escenari el 14 de juliol. El diumenge 21 de juliol serà el torn del Trio Marta, Quim i Misaki. Ja al 25 del mateix mes, un altre grup local retorna als escenaris i s’afegeix a aquesta programació: Crossing, format pel teclista Joel Riu i els germans Marina i Ernest Pratcorona. Un altre trio, Elemma, serà el protagonista de la nit del 28 de juliol. La cantant, flautista i percussionista Magalí Sare presentarà els temes de l’àlbum Cançons d’amor i dimonis. El 18 d’agost s’abaixarà el teló de la 24a edició amb la banda de jazz barcelonina Dixieland Preachers i Jon Robles.

SUPORT. El cicle ha comptat amb la col·laboració, un any més, del Festival Internacional de Música Castell de Peralada, i amb el suport del Departament de Cultura, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li