Joina aconsegueix la segona plaça del Sona9

0
1759

El guardó consisteix en l’enregistrament a Bucbonera Studios i l’edició digital d’un EP amb 4 cançons, a més d’una minigira de tres concerts en diferents festivals musicals arreu de Catalunya


La rapera figuerenca Joina ha obtingut la segona plaça del concurs Sona9 2019, en la final en directe celebrada el passat dimecres a la sala Luz de Gas de Barcelona. La darrera fase d’aquest concurs, de 9 mesos de durada, consistia en una actuació en directe de 20 minuts.

Després de les actuacions dels tres finalistes, Maria Jaume Martorell (folk-pop, Lloret de Vistalegre – Pla de Mallorca), Joina (rap-pop, Figueres) i Urpa (pop-rock, Barcelona), el jurat va decretar atorgar la primera plaça a la cantant Maria Jaume Martorell. La següent classificada, amb el Premi Joventut, va ser per la rapera figuerenca Joina. Aquest premi consisteix en l’enregistrament a Bucbonera Studios i l’edició digital d’un EP amb 4 cançons, a més d’una minigira de tres concerts en diferents festivals musicals arreu de Catalunya.

La tercera posició, que va alligada amb el Premi Èxit, ha estat per a Urpa, que podrà enregistrar dues cançons a Bucbonera Studios, gaudirà de l’edició digital del single i d’una campanya de difusió als mitjans del concurs. El grup barceloní també s’ha emportat el Premi per Votació Popular, que consisteix en 1.000 euros en material musical, ja que van ser els més aclamats pel públic durant la final.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li