Compte enrere per a una Catalunya Millor

0
1267

No vull començar aquestes línies sense dedicar unes paraules de profunda admiració a tots aquells gironins que lluiten per aferrar-se a la vida en una UCI afectats pel maleït virus. També a tots aquells gironins que han perdut un ser estimat durant aquest últim any. O aquells que conserven la vida i la salut, però que han perdut la seva feina i es pregunten quan sortirem del clot d’aquesta crisi.

La bona gent de Girona, a la qual conec com si fossin la meva família després de tota una vida com a mare de cinc fills i treballadora de Figueres, està passant moltes dificultats, encara que no es parli d’ells en el Parlament de Catalunya, ni en les reunions del Govern.

Aquest desemparament, aquesta injustícia, em provoca un nus a la gola, però també m’impulsa a deixar-me la pell en aquests últims dies de campanya per a oferir solucions mentre els partits separatistes i el govern generen problemes.

Durant l’última setmana, m’he reunit amb una infinitat de gironins: comerciants, hostalers, restauradors, pescadors, voluntaris socials, estudiants de la universitat, professionals del sector turístic… I tots ells em transmeten el mateix: se senten abandonats pel Govern.

Això és una cosa que, a la meitat d’una pandèmia i una crisi econòmica que està deixant a l’atur a 20.600 persones a les comarques gironines, no ens podem permetre.

Vull traslladar-te a tu, que llegeixes aquestes línies, que el millor projecte per a garantir la salut, el treball i la convivència aquestes eleccions és el Partit Popular. Un partit que ha governat Espanya millor que ningú i que sap treure’ns de la crisi, un partit que és el vot segur per a frenar al
populisme sanchista i el govern independentista.

No podem permetre’ns experimentar amb el vot quan hi ha gent que s’està deixant la vida i el seu lloc de treball en aquests mesos crucials per a guanyar-li la batalla al virus.

No podem resignar-nos a més atur i més conflictes quan tenim l’oportunitat de canviar les coses si anem a votar el pròxim diumenge.

No podem quedar-nos a casa el catorze de febrer i no anar a votar perquè llavors el tancament sense ajudes que el Govern ha imposat en bars, restaurants i comerços, quedarà impune.

Si no votem continuaran insistint a trencar la societat catalana amb un procés que ha estat un fracàs per a tots i només ha tingut un resultat: el dispendi dels diners que paguem amb la suor dels nostres impostos.

Aquestes eleccions el vot segur és el vot al PP, perquè la resta d’opcions constitucionalistes o no tenen experiència per a governar o ja van rebre la confiança en el seu moment i la van malgastar quedant-se de braços plegats.

Ha arribat l’hora que la classe mitjana i treballadora de Girona, cansada de no importar en la política catalana, cansada dels errors del Govern de Sánchez i el Govern de la Generalitat, canviï les coses amb el simple fet d’anar a votar diumenge vinent al Partit Popular.

Vota Partit Popular per una Catalunya Millor.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li