Compte enrere per a una Catalunya Millor

0
1681

No vull començar aquestes lĂ­nies sense dedicar unes paraules de profunda admiraciĂł a tots aquells gironins que lluiten per aferrar-se a la vida en una UCI afectats pel maleĂŻt virus. TambĂ© a tots aquells gironins que han perdut un ser estimat durant aquest Ăşltim any. O aquells que conserven la vida i la salut, però que han perdut la seva feina i es pregunten quan sortirem del clot d’aquesta crisi.

La bona gent de Girona, a la qual conec com si fossin la meva famĂ­lia desprĂ©s de tota una vida com a mare de cinc fills i treballadora de Figueres, estĂ  passant moltes dificultats, encara que no es parli d’ells en el Parlament de Catalunya, ni en les reunions del Govern.

Aquest desemparament, aquesta injustĂ­cia, em provoca un nus a la gola, però tambĂ© m’impulsa a deixar-me la pell en aquests Ăşltims dies de campanya per a oferir solucions mentre els partits separatistes i el govern generen problemes.

Durant l’Ăşltima setmana, m’he reunit amb una infinitat de gironins: comerciants, hostalers, restauradors, pescadors, voluntaris socials, estudiants de la universitat, professionals del sector turĂ­stic… I tots ells em transmeten el mateix: se senten abandonats pel Govern.

Això Ă©s una cosa que, a la meitat d’una pandèmia i una crisi econòmica que estĂ  deixant a l’atur a 20.600 persones a les comarques gironines, no ens podem permetre.

Vull traslladar-te a tu, que llegeixes aquestes lĂ­nies, que el millor projecte per a garantir la salut, el treball i la convivència aquestes eleccions Ă©s el Partit Popular. Un partit que ha governat Espanya millor que ningĂş i que sap treure’ns de la crisi, un partit que Ă©s el vot segur per a frenar al
populisme sanchista i el govern independentista.

No podem permetre’ns experimentar amb el vot quan hi ha gent que s’estĂ  deixant la vida i el seu lloc de treball en aquests mesos crucials per a guanyar-li la batalla al virus.

No podem resignar-nos a mĂ©s atur i mĂ©s conflictes quan tenim l’oportunitat de canviar les coses si anem a votar el pròxim diumenge.

No podem quedar-nos a casa el catorze de febrer i no anar a votar perquè llavors el tancament sense ajudes que el Govern ha imposat en bars, restaurants i comerços, quedarà impune.

Si no votem continuaran insistint a trencar la societat catalana amb un procés que ha estat un fracàs per a tots i només ha tingut un resultat: el dispendi dels diners que paguem amb la suor dels nostres impostos.

Aquestes eleccions el vot segur Ă©s el vot al PP, perquè la resta d’opcions constitucionalistes o no tenen experiència per a governar o ja van rebre la confiança en el seu moment i la van malgastar quedant-se de braços plegats.

Ha arribat l’hora que la classe mitjana i treballadora de Girona, cansada de no importar en la polĂ­tica catalana, cansada dels errors del Govern de Sánchez i el Govern de la Generalitat, canviĂŻ les coses amb el simple fet d’anar a votar diumenge vinent al Partit Popular.

Vota Partit Popular per una Catalunya Millor.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li