Compres de proximitat més que mai

0
960

Setanta comerços de sis municipis i trenta productors locals s’alien per dinamitzar el comerç de la comarca


 

Fins el 20 de desembre estarà activa la campanya Empordà als Aparadors que va començar divendres. Es tracta d’una iniciativa de dinamització per donar suport als comerciants i als productors de la comarca en el context de la crisi econòmica generada per la pandèmia de la Covid-19.

Els municipis participants en la campanya són Figueres, Roses, Castelló d’Empúries, la Jonquera, l’Escala i Llançà, i pel que fa comerços, hi participen una setantena de diverses activitats econòmiques.

EL CONCURS. Els establiments exposen fins el 20 de desembre productes gastroalimentaris o artesanals als seus aparadors, procedents d’una trentena d’elaboradors de l’Alt i el Baix Empordà. A més, s’hi afegeix un vinil a l’aparador amb l’eslògan de la campanya i una imatge d’un reconegut espai patrimonial del territori, sense dir-ne el nom ni la localització. Per participar en el concurs, s’haurà de fer a través de les xarxes socials.

Els clients es poden fer una foto amb el mòbil al costat de l’aparador, on es vegi el vinil i, també, l’espai patrimonial. La imatge s’haurà de penjar a la xarxa Instagram posant el nom de l’espai patrimonial i els hashtags #empordaaparadors #josocemporda i etiquetar el compte @emporda. aparadors. Entre aquells que encertin la resposta se sortejaran sis lots de productes cedits pels botiguers i elaboradors artesans. Per rebre el premi caldrà mostrar el tiquet de compra, o bé una butlleta que entregaran els propis negocis.

La presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez, va presentar la campanya divendres tot dient que l’acció «arriba per poder donar una alenada d’aire fresc als comerços de la nostra comarca». Martínez va destacar com ajuntaments i associacions de comerciants s’han bolcat «en aquest petit projecte que vol fer grans coses». La presidenta de l’ens també dona un missatge compartit per molts: «Comprar productes de quilòmetres zero significa ajudar-nos mútuament». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li