Completada la primera fase d’obres al passeig de Riells

0
1404

Des del consistori s’informa que «a manca dels darrers detalls, com la col·locació de mobiliari, els treballs principals es donen per acabats»


 

L’Ajuntament de l’Escala dona per pràcticament acabades les obres de prolongació del passeig de Riells. Des del consistori s’informa que «a manca dels darrers detalls, com la col·locació de mobiliari, els treballs principals es donen per acabats». Es tractaria de la primera fase de les obres que ha finalitzat amb l’obertura del pas per la punta del Noi Esquerrà.

Abans de Setmana Santa ja es va obrir al trànsit el tram de l’avinguda Riells, i ara els vianants ja poden passar també amb normalitat per la zona arran de mar, que és l’anomenada punta del Noi Esquerrà. En aquesta zona el paviment era molt irregular i estava en molt mal estat. Després d’aquesta actuació, s’ha combinat un paviment amb diferents tons de formigó tintat, amb zones de sauló compactat cap al sector de la Clota Petita. També s’han enjardinat diversos punts. A més, s’ha col·locat nou enllumenat i s’ha creat un espai on poder-se asseure arran d’aigua a la Clota Petita.

PRÒXIMA FASE. L’objectiu municipal és continuar aquesta millora de la connexió per a vianants i ciclistes entre la zona del passeig de Riells i l’accés a la zona de les Planasses (parc natural). En aquest sentit, ja està prevista la redacció de la continuació d’aquest projecte.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li