Comencen les obres per millorar el port pesquer rosinc

0
1067

Els treballs consisteixen en la renovaciĂł del moll de Ribera, el moll del magatzem dels pescadors i el pantalĂ 


 

L’empresa pública Ports de la Generalitat va iniciar la setmana passada al port de Roses les obres de reparació i substitució del moll de Ribera, el moll dels magatzems dels pescadors i el pantalà de formigó a la dàrsena pesquera. El projecte que es va licitar a l’agost ha de modernitzar i potenciar el port rosinc per donar millor servei a les embarcacions de pesca, nàutica popular i xàrters nàutics.

L’actuació, inclosa en el Pla d’inversions 2014-2017 de l’Administració portuària, compta amb una inversió de 680.000 euros i un termini d’obres de quatre mesos.

Les obres s’han iniciat al sector pesquer i al pantalà, on amarren embarcacions petites. Per tal que els pescadors puguin continuar desenvolupant la seva activitat, les embarcacions de tresmall i les de teranyina s’han traslladat temporalment a un altre punt de la dàrsena pesquera mentre durin les obres. L’actuació dels dos molls i el pantalà de formigó consisteixen en la reparació estructural de les tres infraestructures. Després, es renovarà el paviment a les tres superfícies, així mateix els norais o punts d’amarratge per a les embarcacions se substituiran tant en els dos molls com en el pantalà.

El projecte continuarà en el primer tram del moll de Ribera. S’hi col·locarà un graó de fusta longitudinal per accedir des del moll a les embarcacions petites. A la zona del moll també es posarà mobiliari urbà i jardineres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li