Comencen les obres a la zona de la platja dels Palangrers

0
1578

Les actuacions consisteixen a condicionar l’espai que hi ha entre la carretera del Far, la platja i el moll de Drassanes


 

Roses fa un pas més en el projecte de millora paisatgística del front marítim. La setmana passada van començar les obres de remodelació de l’aparcament adjacent a la platja dels Palangrers.

Les actuacions consisteixen a condicionar l’espai que hi ha entre la carretera del Far, la platja i el moll de Drassanes. S’habilitarà aparcament amb espai per a 44 vehicles, 12 motos i 10 bicis. El projecte, a més, donarà continuïtat a l’itinerari per a vianants des de la vorera de la carretera del Far fins a la mateixa platja. L’espai i la seva zona d’accés es pavimentaran amb aglomerat asfàltic, i l’espai per a vianants, amb formigó rentat a l’àcid. Es plantaran espècies vegetals, tant d’arbres com d’arbustos, i s’instal·laran sistemes de reg i enllumenat i el mobiliari urbà necessaris. La superfície total de l’àmbit d’actuació és de 1.900 metres quadrats i el període d’execució serà de 4 mesos. Les obres s’han adjudicat recentment per un import de 82.000 euros.

La zona on es fan aquestes actuacions és turística i també molt concorreguda pel públic local. La platja dels Palangrers, de petites dimensions, es considera la primera cala desvinculada del nucli urbà del municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li