Comencen els treballs de millora a la GI-610 a Palau-saverdera

0
615

Els treballs han de fer més segura l’entrada a la urbanització del Mas Isach


L’Ajuntament de Palau-saverdera informa de l’inici imminent d’obres que afecten el municipi. Ja hi ha previst l’inici aquests dies dels treballs per construir el tercer carril a la carretera GI-610, que ha de fer més segura l’entrada a la urbanització del Mas Isach.

MESURES. Mentre durin les obres, la part més baixa de l’avinguda Catalunya estarà tallada al trànsit i l’única manera d’entrar i sortir de la urbanització serà per l’avinguda Mas Oriol (per la piscina).

Aquestes obres les fa el promotor de la urbanització del sector sud del Mas Isach. Des de l’Ajuntament s’ha volgut agrair per endavant la col·laboració del veïnat i es demanen disculpes per les molèsties que els treballs puguin ocasionar.

ESPAI JOVE. Pel que fa a les activitats al municipi, la setmana passada ja va començar la primera activitat a l’Espai Jove. Aquesta acció va adreçada als joves a partir de 12 anys i es farà tots els dimecres, de 17 h a 19 h, i els dissabtes, de 18 h a 20 h.

D’altra banda, els nens i nenes de 1r a 5è de Primària que ho desitgin ja poden anar a les activitats del Cau. L’espai torna a funcionar des d’aquest dissabte.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li