Comencen els treballs a la nova àrea verda d’aparcament

0
1690

Les tasques de pintat s’inicien avui s pel carrer de l’Àngel, la plaça d’Abdó Terrades i plaça de la Vila d’Ordis


 

Figueres fa les darreres passes per a la implantació d’una nova àrea d’aparcament amb prioritat d’estacionament per a residents (veïns, veïnes, comerciants i professionals). Es tracta de la implantació de la zona verda per a vehicles als barris de la Creu de la Mà i de la Presó Vella. Tot i que ahir al vespre ja es va celebrar una reunió amb els veïns i els comerciants, les tasques de pintat estan previstes per avui mateix.

Els treballs s’han dividit en tres setmanes. Del 13 al 18 de novembre es delimitaran les places al carrer de l’Àngel, la plaça d’Abdó Terrades i la plaça de la Vila d’Ordis. Durant aquests dies també es pintarà àrea verda als carrers de Santa Llogaia, Albert Cotó, Pujades (des del carrer Sant Pau fins al carrer de l’Àngel), el carrer Sant Pau (fins al carrer Albert Cotó) i la Concòrdia.

La segona setmana de treballs, 19 al 25 de novembre, es faran els carrers de l’Oliva (des del carrer Pere III fins a Torras i Bages), el carrer Pere III, el carrer Pujades (des del carrer Nou fins al carrer de l’Oliva) i els carrers Víctor Català, Notari Salvador Dalí i Eduard Rodeja. Durant aquesta setmana també està previst el pintat al carrer Sant Pau, des d’Albert Cotó fins a l’avinguda de la Verge de Montserrat.

Finalment, la tercera setmana de tasques de pintura viària es dedicarà al carrer Torras i Bages i al carrer Borrassà. S’hi afegeixen també els carrers Sant Jordi, La Pau, Llorer i de l’Oliva, i el de Torras i Bages (fins a l’avinguda Verge de Montserrat). Durant aquesta tercera setmana, prevista del 26 de novembre al 2 de desembre, es pintaran els aparcaments de zona verda a la pl. Creu de la Mà, les places de minusvàlids i la resta.

Donar-se d’alta de l’àrea verda té una tarifa de 0,20 € al dia o 1 € a la setmana sense límit de temps.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li