Comencen al Parc de les AigĂĽes els tallers participatius del POUM

0
1992

Tindran lloc a l’escola Parc de les Aigües avui, el 25 de setembre i els dies 2 i 9 d’octubre. Les sessions començaran a les 19.45h i a les 21.45h


 

L’Ajuntament de Figueres inicia avui dimarts els tallers participatius del nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). Els tallers tindran lloc a l’escola Parc de les Aigües avui, el 25 de setembre i els dies 2 i 9 d’octubre. Les sessions començaran a les 19.45 h i a les 21.45 h.

Per acord plenari de 2 d’agost, el termini d’exposició pública de l’Avanç del POUM i de la presentació de suggeriments s’ha ampliat fins al dia 15 de novembre del 2018, per tal de portar a terme i completar el programa de participació ciutadana i facilitar la presentació de suggeriments o altres alternatives de planejament.

L’avanç del pla, que ha d’actualitzar l’existent que data del 1983, va exposar-se públicament durant el mes de juny, en exposicions permanents i itinerants a peu de carrer i a diversos espais municipals, després que el Ple municipal l’aprovés en la sessió del mes d’abril. També es van dur a terme un cicle de xerrades informatives.

Per participar en els tallers, cal inscripció prèvia al telèfon 972 032 341 o a través del correu poum@figueres.org. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web municipal www.figueres.cat/poum. Els tallers es divideixen en 4 blocs: la ciutat existent; el creixement, les xarxes de sistemes i el sòl no urbanitzable.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li