Comencen a repartir el segell de qualitat Stop Covid-19

0
1169

És un certificat que garanteix que els locals amb atenció al públic de la ciutat compleixen tots els requisits de seguretat


 

Els comerços, bars i restaurants de Figueres poden sol·licitar des de la setmana passada el segell de qualitat Stop Covid-19, que garanteix que l’atenció al públic es fa havent implementat totes les mesures de seguretat. L’objectiu: generar confiança entre els consumidors perquè apostin per la compra al comerç local i de proximitat. Per aconseguir-lo, els establiments han de complir un manual de procediment relacionat amb la planificació del local i la manera segura de treballar i d’atendre els clients (instal·lació de mampares, màquines de purificació d’ozó o màquines de cobrament automàtiques, entre altres).

Per demanar el segell, els establiments interessats han de presentar una sol·licitud, de manera telemàtica, a través d’una instància específica que es pot trobar a la seu electrònica de l’Ajuntament. Al formulari hi han d’adjuntar l’alta de l’IAE (impost sobre activitats econòmiques) i la declaració responsable de totes les instal·lacions i mesures sanitàries adoptades per l’establiment, assegurant que es compleix la normativa aprovada durant l’estat d’alarma pel que fa a mesures organitzatives, tècniques i de protecció (tenint en compte les particularitats del sector al qual pertanyen). Aquest tràmit es pot fer fins al 30 de juny. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li