Comencen a promocionar el Bicitranscat en l’àmbit europeu

0
1307

El Consell Comarcal l’ha difós al Fitur de Madrid i també a través d’un viatge de premsa amb mitjans del sud de França


El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha començat a promocionar aquest mes de gener el projecte Bicitranscat, un nou eix litoral de mobilitat sostenible transfronterer que –amb el finançament dels fons Feder– connectarà el nord-est de Girona i França potenciant la intermodalitat.

La primera acció promocional es va fer a la Fira Internacional del Turisme (Fitur) de Madrid, on el Consell Comarcal va participar en el taulell de la marca Pirineus, de l’Agència Catalana de Turisme. L’objectiu era doble: d’una banda, buscar nous operadors turístics que vulguin incorporar l’Alt Empordà (i, en especial, les seves rutes de senderisme i cicloturisme) en els seus paquets; i de l’altra, atendre els visitants durant els dies que la fira va estar oberta al públic en general.

Posteriorment, entre el 30 i el 31 de gener es va organitzar un primer viatge de premsa amb l’empresa de comunicació de la Renfe-SNCF, Tryptic comunicació, que va comptar amb la col·laboració de diverses empreses i ajuntaments del territori. Diversos periodistes culturals i d’oci del sud de franca, que gestionen publicacions digitals i en paper a Perpinyà i Montpeller, van visitar la comarca durant dos dies. Van visitar indrets com el camí de ronda del Port de la Selva, el monestir de Sant Pere de Rodes, Garriguella, Llançà o Figueres. Pròximament se n’organitzaran més.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li