Comença l’obra per substituir la coberta

0
994

Aquesta millora se suma a altres fetes per l’Ajuntament a la zona esportiva, com ara la construcció de l’edifici de serveis annex a la pista polivalent o la instal·lació del rocòdrom


 

Roses ha iniciat les obres de substitució de la coberta de l’estadi municipal. Els treballs, adjudicats per un import de 93.000 euros, duraran uns quatre mesos.

La coberta retirada, de 720 m2, tenia problemes d’entrada d’aigua per falta d’estanqueïtat i pel trencament de diversos materials de la coberta. Alguns elements també patien signes d’oxidació. L’actuació consisteix a substituir la coberta per la de xapa i, a més, se sanejaran els pilars de formigó existents, es renovaran les instal·lacions d’enllumenat i de megafonia i es recol·locaran les càmeres exteriors existents.

Aquesta millora se suma a altres fetes per l’Ajuntament a la zona esportiva, com ara la construcció de l’edifici de serveis annex a la pista polivalent, la instal·lació del rocòdrom, la renovació de vestidors al pavelló, la gespa artificial als camps de la Vinyassa o les incorporacions de pistes de bàsquet, petanca i patinatge.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li