Comença la renovació d’asfalt a 28 carrers del municipi

0
602

Els treballs han començat per la urbanització de Santa Margarida i s’estendran en els propers dos mesos per diferents carrers del Mas Oliva, Mas Fumats i l’Almadrava, i també pels vials més deteriorats del centre de la població


L’Ajuntament de Roses ha començat a executar el pla PVIR. És a dir, els treballs d’arranjament i restitució de paviments asfàltics de diversos carrers de la població. Aquesta nova fase de renovació inclou 28 carrers i un total de 19.710 m2 de vials.

Els treballs d’asfaltatge han començat per la urbanització de Santa Margarida i s’estendran en els propers dos mesos per diferents carrers del Mas Oliva, Mas Fumats i l’Almadrava, i també pels vials més deteriorats del centre de la població. S’aplicaran tres tipus de renovacions, segons la necessitat que presenten els diferents carrers. Una opció és restituir capa d’asfalt existent, una altra, estendre una nova capa d’asfalt i, finalment, reparar asfalts aixecats a causa d’arrels d’arbres. Els treballs previstos compten amb un pressupost de 281.993 euros. El pla PVIR s’aplica periòdicament als vials amb un grau de deteriorament més elevat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li