Com es tria la llar d’infants?

0
485

Una de les primeres grans decisions, pel que fa a l’educació dels més petits, té lloc molt aviat, massa aviat potser. Tot just en acabar el permís de maternitat, i si no es dóna el cas de tenir una bona xarxa familiar a prop, els pares es veuen obligats a recórrer als serveis educatius municipals o privats.
També hi ha famílies que, tot i no treballar, fan ús d’aquest servei per tal d’oferir als seus fills un espai de relació i d’aprenentatge nou i diferent al del cercle familiar. És per això que la decisió de “a quin centre confiarem els nostres infants quan són tan petits?” és molt pensada, valorada i consensuada.
De vegades, aquesta situació genera un “tràngol” als pares, que es veuen aclaparats pels dubtes. Hi haurà plaça a la llar d’infants que volem? Obtindrem la puntuació necessària per entrar? El sorteig ens serà favorable?
Aquest dilluns comença el període d’inscripció a les escoles bressol, és per això que HORA NOVA ha volgut parlar amb un grup de pares i mares que ja han passat per l’experiència. I hem escollit la Llar d’Infants Municipal el Bon Pastor de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li