Cobertura de 8 agents en comissiĂł de serveis

0
798

L’oferta va adreçada a agents de policia d’altres administracions públiques en actiu que desitgin incorporar-se a la plantilla de Figueres


L’Ajuntament de Figueres convoca vuit places d’agent de la Guàrdia Urbana per ser cobertes en comissió de serveis. L’oferta, per tant, va adreçada a agents de policia d’altres administracions públiques en actiu que desitgin incorporar-se a la plantilla de Figueres.

El termini de presentació de sol·licituds és de 10 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Girona.
Actualment la plantilla de la GuĂ rdia Urbana estĂ  formada per 73 agents.

FITXES DESCRIPTIVES IL·LEGALS. Els serveis jurídics de l’Ajuntament de Figueres han advertit que les fitxes descriptives de la Guàrdia Urbana no s’ajusten a la legalitat. Aquests documents s’havien d’aprovar en el ple d’aquest dimarts però ara el serveis jurídics diuen que no se n’informarà favorablement. Malgrat que les fitxes havien estat aprovades i consensuades a la mesa de negociació, no es portaran al ple.

Davant la possibilitat de mobilitzacions per part dels sindicats, el Govern «fa una crida a la calma i convida els agents socials i sindicats a arribar a un acord que s’ajusti a la legalitat».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li