Cita prèvia a l’Ajuntament de Roses per atenció presencial

0
588

Aquest servei va destinat als usuaris i usuàries que no puguin realitzar les seves gestions municipals electrònicament. Per sol·licitar visita, cal trucar al telèfon 972 252 400, de 9 a 14 h


Des d’aquest dilluns, 11 de maig, el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses ha iniciat la programació de visites presencials amb cita prèvia. Aquest servei va destinat als usuaris i usuàries que no puguin realitzar les seves gestions municipals electrònicament. Per sol·licitar visita, cal trucar al telèfon 972 252 400, de 9 a 14 h.

Tot i que la gestió telemàtica continua sent prioritària, i les consultes al SAC s’atendran inicialment de manera telefònica. En els casos en què alguna gestió no pugui ser resolta o l’usuari no disposi dels mitjans electrònics necessaris, es donarà cita per ser atesos presencialment.

Les atencions individualitzades es realitzaran amb seguiment de totes les mesures de seguretat establertes per a personal i usuaris. És obligatori l’ús de mascareta i absolutament imprescindible disposar de cita prèvia per a l’atenció personalitzada. En cas contrari no es podrà accedir a les oficines municipals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li