Cistella estableix un punt de venda de mascaretes per col·laborar amb la Marató de TV3

0
1360

Des de l’organització indiquen que en aquest primer cap de setmana les vendes han aribat a la meitat de la previsió que havien fet en total


 

Dissabtes i diumenges de les 11 a les 12 del matí, la plaça Major de Cistella acollirà una parada de venda de mascaretes. Aquesta iniciativa es porta a terme des de l’Ajuntament i compta amb la col·laboració de tots els regidors i veïns del municipi. Cada mascareta porta el nom del poble estampat sobre un únic color. El seu preu és de 12 € i es destina íntegrament a la Marató de TV3 de l’edició d’enguany.

Dissabte passat, en el moment de l’obertura d’aquest punt de venta solidari, ja hi havia un bon grapat de cistellencs i cistellenques esperant per poder adquirir la seva mascareta. De fet, des de l’organització indiquen que en aquest primer cap de setmana les vendes arriben a la meitat de la previsió que havien fet. A més, la parada també disposa d’un pot solidari pels que no vulguin comprar la mascareta, però vulguin col·laborar a través d’una donació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li