Cinquanta-quatre visites als espais medievals de l’Empordà

0
1231

Es tracta d’un projecte dels consells comarcals de l’Alt i el Baix EmpordĂ , amb el suport de l’associaciĂł EmpordĂ  Turisme i la ComissiĂł TurĂ­stica del Baix EmpordĂ  i la participaciĂł de diversos ajuntaments


 

Els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, amb el suport de l’associació Empordà Turisme i la Comissió Turística del Baix Empordà i la participació de diversos ajuntaments, han programat un total de 54 propostes de visites guiades als espais medievals de les dues comarques, les quals s’ofereixen al llarg dels mesos d’estiu i fins ben entrada la tardor. La primera d’elles ha estat l’1 de juliol, amb una vista titulada «Sant Martí d’Empúries», i el 27 de novembre es fa la darrera activitat, la visita al Castell de Sant Esteve de Mar de Palamós.

Aquesta iniciativa es porta a terme per vuitè any consecutiu i té com a objectiu fer valdre el ric patrimoni medieval de l’Empordà entre les persones que hi viuen i el visiten. L’any passat es varen organitzar 48 visites que varen interessar a 901 persones. Aquest programa es planteja com una proposta per ajudar a fer descobrir un territori privilegiat en termes patrimonials entre el públic català.

En l’organització de les visites hi han participat 16 ajuntaments, el Patronat de la Mare de Déu del Mont, museus i equipaments culturals i el departament de Cultura de la Generalitat a través de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural. Les propostes es poden consultar en línia a socemporda.com/espais-medievals. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li