Cinc premis oficials i premis en metàl·lic per a totes les participants

0
879

La ciutat s’engalanarà de nou amb el tradicional Concurs de les Creus de Maig


La ciutat s’engalanarà de nou amb el tradicional Concurs de les Creus de Maig. Els premis s’entregaran el pròxim dimarts, 3 de maig, i hi haurà diferents categories: el millor disseny, la millor composició floral, la més original, la més tradicional i la més daliniana. Cal tenir molt en compte que el termini d’inscripcions per participar al concurs acaba dijous, 28 d’abril. Per participar-hi cal enviar un mail a festes@figueres.org adjuntant les dades següents: nom de l’entitat, títol de la creu, adreça on es posarà la creu, telèfon de contacte, persona responsable.

LES BASES. Segons informa l’Ajuntament de Figueres, per participar al concurs cal tenir en compte alguns aspectes com ara que les creus han d’estar ubicades en un lloc que tingui bona visibilitat i permeti l’accés a tot el públic. D’altra banda, les mides mínimes de les creus són d’un metre d’alçada i setanta-cinc centímetres d’amplada i podran ser creades amb qualsevol material.

PREMI A LA PARTICIPACIÓ. Com hem dit, l’entrega dels guardons serà el 3 de maig, a les sis de la tarda, i l’emplaçament escollit es comunicarà al programa oficial de les Fires i Festes de la Santa Creu d’enguany. A més, totes les entitats que hi participin i facin una creu rebran un premi a la participació valorat en 120 euros, sempre que el cost dels materials que es facin servir en la confecció de la creu es correspongui com a mínim amb el valor de la quantitat subvencionada.


  • Consulta el suplement de Fires i Festes de la Santa Creu, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li