Cinc detinguts i 1.074 plantes comissades a Sant Miquel de Fluvià

0
729

Els Mossos van saber que hi podia haver un cultiu indoor en diferents habitatges del municipi, i van comprovar que se sentia una forta olor de marihuana i que hi havia aparells de climatització en funcionament constant als punts investigats


Cinc detinguts i 1.074 plantes de marihuana comissada. És el balanç del dispositiu policial que els Mossos d’Esquadra van dur a terme el 3 de desembre a Sant Miquel de Fluvià, fruit d’una investigació que va començar fa setmanes. Durant l’operació es van fer 4 entrades i registres en diferents domicilis, i també es van comissar 5,5 kg de cabdells, 13.300 euros en efectiu, dues armes (un rifle municionat i una pistola d’aire comprimit) i 239 cartutxos.

Els Mossos van saber que hi podia haver un cultiu indoor en diferents habitatges del municipi, i van comprovar que se sentia una forta olor de marihuana i que hi havia aparells de climatització en funcionament constant als punts investigats. Paral·lelament, la companyia elèctrica els va informar que tots els domicilis que s’estaven investigant tenien un consum molt elevat, i que feia temps que hi havia talls de llum a la zona.

Els quatre domicilis, un dels quals tenia la llum punxada, estaven preparats per al cultiu de marihuana. Les plantacions disposaven de tota una infraestructura amb focus, aparells d’aire condicionat, transformadors elèctrics, extractors d’aire i una gran quantitat de fertilitzants. Segons les estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior, els 5,5 kg de marihuana estarien valorats en 10.000 euros.

Per tot plegat, van detenir els cinc homes, residents als diferents domicilis on van trobar la droga. Tenen entre 20 i 46 anys i són de nacionalitat espanyola i marroquina.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li