Cessen Felip com a nĂșmero 2 d’Empresa i Coneixement

0
916

De moment no ha transcendit quin serĂ  el futur professional i polĂ­tic de Felip, que va cedir l’alcaldia de Figueres a Jordi Masquef uns mesos desprĂ©s del seu nomenament superior


El nou conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa, ha cessat l’exalcaldessa de Figueres Marta Felip com a secretària general del departament. La substituirà en el càrrec el barceloní Jordi Cabrafiga, que va ser cap de gabinet de l’exconsellera de Governació Meritxell Budó.

Marta Felip va ser nomenada el juny del 2018 per l’aleshores consellera, Àngels ChacĂłn, a qui el president Torra va cessar la setmana passada en el marc de la remodelaciĂł del Govern que ha impulsat arran de la picabaralla polĂ­tica amb el PDeCAT. I Ă©s que precisament ChacĂłn era representant d’aquest partit a la Generalitat.

De moment no ha transcendit quin serĂ  el futur professional i polĂ­tic de Felip, que va cedir l’alcaldia de Figueres a Jordi Masquef uns mesos desprĂ©s del seu nomenament superior.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li