Cervera és el candidat de consens per presidir l’AMI

0
631

La candidatura de consens haurà de ser sotmesa a votació a la pròxima assemblea general de l’AMI, que tindrà lloc dijous a Tàrrega, a l’Urgell, i on estan convocats els gairebé 800 ajuntaments d’arreu del país que són socis


 

El consell directiu de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va acordar dimecres passat presentar una candidatura de consens per presidir l’entitat. L’encapçalarà Josep M. Cervera, l’alcalde del Port de la Selva.

La decisió es va prendre en la reunió de la directiva que va tenir lloc a Santa Maria d’Oló, al Moianès. La candidatura també preveu la renovació de la vicepresidència primera, que ara recaurà en l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno.

La candidatura de consens haurà de ser sotmesa a votació a la pròxima assemblea general de l’AMI, que tindrà lloc dijous a Tàrrega, a l’Urgell, i on estan convocats els gairebé 800 ajuntaments d’arreu del país que són socis, a banda d’altres organismes d’ens locals.

Josep M. Cervera substituirà en el càrrec Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú. Abans de Lloveras la màxima responsabilitat a l’AMI la va tenir Josep M. Vila d’Abadal, exalcalde de Vic i fundador de l’entitat, i Carles Puigdemont, que va deixar el càrrec per ser president.

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz