Cervera és el candidat de consens per presidir l’AMI

0
574

La candidatura de consens haurĂ  de ser sotmesa a votaciĂł a la pròxima assemblea general de l’AMI, que tindrĂ  lloc dijous a TĂ rrega, a l’Urgell, i on estan convocats els gairebĂ© 800 ajuntaments d’arreu del paĂ­s que sĂłn socis


 

El consell directiu de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va acordar dimecres passat presentar una candidatura de consens per presidir l’entitat. L’encapçalarà Josep M. Cervera, l’alcalde del Port de la Selva.

La decisió es va prendre en la reunió de la directiva que va tenir lloc a Santa Maria d’Oló, al Moianès. La candidatura també preveu la renovació de la vicepresidència primera, que ara recaurà en l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno.

La candidatura de consens haurĂ  de ser sotmesa a votaciĂł a la pròxima assemblea general de l’AMI, que tindrĂ  lloc dijous a TĂ rrega, a l’Urgell, i on estan convocats els gairebĂ© 800 ajuntaments d’arreu del paĂ­s que sĂłn socis, a banda d’altres organismes d’ens locals.

Josep M. Cervera substituirĂ  en el cĂ rrec Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la GeltrĂş. Abans de Lloveras la mĂ xima responsabilitat a l’AMI la va tenir Josep M. Vila d’Abadal, exalcalde de Vic i fundador de l’entitat, i Carles Puigdemont, que va deixar el cĂ rrec per ser president.

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz