Ceres Roura: innovació ‘antimosques’

0
1960

El fabricant figuerenc ha llançat al mercat les primeres espelmes antimosques amb biocida


 

Entre altres atributs, Ceras Roura és sinònim d’innovació. Aquest estiu, el fabricant d’espelmes amb seu a Figueres ha llançat al mercat les primeres espelmes antimosques amb biocida autoritzat pel Ministeri de Sanitat, la qual cosa converteix la companyia alt-empordanesa en el primer fabricant europeu a produir i comercialitzar espelmes amb aquest component.

«Els estudis de mercat ens indiquen que les espelmes funcionals són les més sol·licitades pels consumidors i per aquest motiu ampliem la gamma de la nostra marca», explica el gerent, Miquel Roura.

Des del laboratori de Ceras Roura s’ha incorporat la substància al procés d’elaboració d’espelmes Stop Mosques, un element que elimina aquests insectes radicalment i que permet que l’espelma mantingui encara una agradable olor de gerani.

LA PREVISIÓ. Segons Roura, la previsió per aquest exercici és créixer un 5%. Aquesta evolució s’hauria de sustentar, en part, a través de la nova societat americana Roura Candles USA, Inc., impulsada a principis d’any, però també mitjançant la presència de la companyia a fires internacionals del sector d’Europa i els Estats Units.

En aquest sentit, i amb l’objectiu de fer front a l’increment de vendes, l’empresa figuerenca ha instal·lat al centre de producció català dos nous dipòsits de cera amb una capacitat de 70.000 quilos per augmentar l’estoc de matèries primeres i oferir un millor servei als clients. La capacitat de producció és de 30.000 espelmes Stop Mosques en una jornada de vuit hores.

Actualment, al centre de producció de la capital alt-empordanesa s’elaboren més de quatre mil tones d’espelmes l’any, una producció que equival a més de 25 milions d’unitats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li